25 januari 2021

Ombokningen avslutad

Under perioden 15-24 januari har alla som velat boka om sina platser från Sports Camp till Week Camp haft möjligheten att boka om sin plats. De som inte gjorde ett aktivt val under denna period har automatiskt blivit avbokade och får en full retur på hela det inbetalda beloppet för Sports Camp. De som har valt att byta koncept till Week Camp kommer inom kort att få en retur på mellanskillnaden av det betalade beloppet. Dessa returer sker automatiskt via Collector Bank och beräknas vara klara senast i mitten av februari.

Ombokningen avslutad

Fredagen den 15 januari skickades information via e-post till alla som hade en aktiv anmälan till sommarens Stadium Sports Camp med information om att lägret övergår från ett övernattningsläger till ett daglägerkoncept utan övernattning. Även de aktuella veckorna samt ett antal sporter är påverkade på olika sätt. Informationen om det förändrade konceptet har även annonserats i våra sociala medier vid flera tillfällen samt via nyheter här på hemsidan.

De som var anmälda innan 15 januari hade under en dryg vecka (15-24 januari) förtur på att byta sin plats till vårt nya koncept Week Camp. Överflyttningen av alla anmälningar är nu avslutad och anmälan är åter öppen för alla.

Om du har frågor om övergången från Sports Camp till Week Camp ber vi dig kontakta oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi svarar på alla frågor i tur och ordning.

Returer av deltagaravgifter sker via Collector Bank och pågår stegvis sedan 25 januari. Om du har betalat din plats med faktura, delbetalning eller en kontobetalning kan du behöva logga in på Mina Sidor på Collector Bank för att uppge dina kontouppgifter så att din retur kan fullföljas. Om du betalade din avgift med kort eller direktbanksöverföring kommer returen ske automatisk tillbaka till samma kort/bankkonto.

Har du andra frågor om din betalning ber vi dig kontakta Collector Bank på stadium@collectorbank.se eller 010-1610050. Det kan vara bra att ha sitt ordernummer tillgängligt vid kontakt med Collector Bank.

Se även våra tidigare nyheter för mer info samt under våra infosidor om Week Camp i menyn överst.