8 maj 2020

Uppdatering om återbetalningar

De sista dagarna i april registrerade Collector Bank samtliga returer för deltagaravgifter till Stadium Sports Camp 2020

Uppdatering om återbetalningar

Har du betalt deltagaravgiften med kort eller direktöverföring via bank (Trustly) ska pengarna återinsättas direkt på det kort/konto du angav vid köp. Notera att det kan ta några bankdagar innan du kan se sina pengar på kontot då det även ska processas av din egen bank.

Har du betalat deltagaravgiften med faktura eller Stadium Konto ska du i april ha mottagit ett mail från Collector Bank där de ber dig som kund att skicka in dina kontouppgifter till dem eftersom att dessa uppgifter inte framgår till banken vid ett fakturaköp. Avsändaren på mailet är Collector Bank på uppdrag av oss på Stadium Sports Camp och vi vill poängtera att detta mail inte är en bedragare samt be om ursäkt för otydligheten. Kontouppgifterna ska skickas till: stadium@collectorbank.se.

Har du några frågor angående din återbetalning ska du kontakta Collector ovan adress eller ringa 010-1610050.

Övriga frågor hänvisar vi till oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se

Vi ber er ha tålamod och förståelse för att återkoppling kan dröja några dagar extra p.g.a. korttidspermittering hos oss på Stadium Sports Camp.