Upphittat

UPPHITTAT PÅ VÄG TILL DIG

PostNords tjänst ”Upphittat på väg till dig” är en lika enkel som smart lösning för alla lägerungdomar. Allt som glöms kvar kan helt enkelt hitta hem igen med hjälp av namntaggar

Varje år hanterar PostNord 153 miljoner paket. Alla paket är lika viktiga, om än på lite olika sätt. Det finns säkert lika många paket som anledningar till att de skickas. Kanske är det en vattenkanna som sätter fart på drömmen om ett enklare liv på landet, eller ritpennorna som kan vara startskottet på en ny karriär på andra sidan jordklotet. Det kan även vara att man glömt något någonstans. Mobilladdaren hos mormor, gosedjuret på bussen eller favoritkepsen på kollot.

Stadium Sports Camp kommer inte vara ett undantag. När alla lägerungdomar lämnar lägret så kommer förmodligen en del prylar glömmas kvar. Därför har vi på PostNord kommit på en tjänst som vi kallar Upphittat på väg till dig. Hur fungerar det? Vid incheckning till lägret får alla lägerdeltagare namntaggar att märka sina prylar med. Det är bara att fylla i barnens namn och adress. Allt som era barn sedan glömmer kvar, ska vi efter bästa förmåga se till att de hittar tillbaka hem. Upphittat väg till dig, helt enkelt.

VILLKOR FÖR ”UPPHITTAT”

• Förpackning & innehåll får väga max 2 kg
• Leveranstid cirka 2 dagar.
• Gäller endast prylar som är märkta och med läsbar adress & namn.
• Levereras av brevbärare i postlåda, fastighetsbox eller postinlägg. Vår förpackningen ej plats kommer den aviseras och du kan hämta den dagen efter hos ditt ombud (obs, tänk på att varannandagsutdelning påverkar leveranstiden om förpackningen aviseras)
• Utrikestillägg (frimärken) måste sättas på om förpackningen ska skickas utanför Sveriges gränser.
• Förpackningarna går ej att spåra eller försäkra
• Panta gärna förpackningen efter användande med appen Bower (https://www.getbower.com/) och samla poäng som genererar pengar.
• Det går också bra att använda förpackningen igen, men då behövs nytt porto.

ÖVRIGT
Prylar som hittas som INTE är märkta kommer efter X veckor efter camperna att skänkas till AID FOR UKRAINE som samarbetar med PostNord där PostNord utan kostnad står för att dessa fraktas till Ukraina.

FRÅGOR : Gå in postnord.se/kundservice-faq och skicka ett meddelande till vår kundservice eller ring 0771-33 33 10.