Om Day Camp

Lämna en liten - hämta en stor

Med Day Camp vill vi inspirera deltagarna att ta sina första steg mot ett aktivt idrottsliv. Men lägret handlar framför allt om att skratta, sporta och hänga med nya kompisar.

Day Camp startade 2010 och pågår under fyra dagar där vi välkomnar de som är lite yngre (födda 2013-2016). Under dagarna får deltagarna testa flera av de sporter vi har på lägret samtidigt som de får hänga med sina kompisar, uppleva Sports Camp-känslan och såklart prova allt vi har att erbjuda i Activity Town!

Varje grupp har tre ledare som följer gruppen under hela dagen medan utbildade instruktörer leder träningarna på de olika sporterna. En bra inspiration med en stor blandning av idrotter på lägret samtidigt som vi förhoppningsvis kan väcka ett intresse för en ny sport.

Hos oss på Day Camp väljer deltagarna inte inriktning vid anmälan utan slumpas till de olika idrotterna tillsammans med den grupp de är indelade med. Totalt får alla deltagare testa sex av våra sporter på lägret och självklart blir man placerad i samma grupp som minst en av sina kompisar.

Varje dag serveras både lunch och mellanmål, självklart har vi gratis frukt till alla!

Vi ses i sommar!


I priset för Day Camp ingår:

- Fyra dagars verksamhet där deltagarna testar minst sex olika sporter
- Lunch och mellanmål varje dag
- Fri frukt
- Vattenflaska
- T-shirt
- Övriga aktiviteter på lägret


P.S. Har du ett barn som hellre vill hålla på med sin favoritsport en hel vecka? Som kanske klarar av att sova borta? Deltagare födda 2013 kan anmäla sig till både Sports Camp och Week Camp! Läs mer på förstasidan under informationen om Sports Camp och/eller Week Camp. D.S.