Om lägret

Ta chansen!

Stadium Sports Camp är Sveriges bästa sport- och upplevelseläger. Här ges du möjligheten att prova på mängder av sporter och aktiviteter under en vecka.

Du som är 10-14 år kommer under en vecka träna i snitt två pass om dagen på din huvudsport men Stadium Sports Camp handlar om så mycket mer. Det handlar om upplevelser, gemenskap, utmaningar och framförallt kompisar - både nya som gamla. Notera att du som är 15 år (född -09) är välkommen den sista veckan (v.28) eller på de sporter som bara genomförs första veckan.

För att delta på Stadium Sports Camp behöver du inte vara ansluten till någon förening utan väljer helt enkelt den sport som du gillar bäst. Vi anpassar träningarna för att alla deltagare ska utvecklas individuellt.

Det som skiljer Stadium Sports Camp från andra idrottsläger är att det är så mycket mer än bara sport. Du är del av något större. Något mycket större. Du får springa in på en invigning till pumpande musik i en stor arena tillsammans med tusentals andra deltagare och till ljudet av jublande föräldrar får du kicka igång en vecka full av upplevelser.

Under sex intensiva dygn får du lära dig nya saker, växa som människa, vara utan dina föräldrar, egentid med dina kompisar, du får somna sent och ibland vakna tidigt, du får svettas, bada och äta glass nästan när du vill.

Du får vara med i Sveriges största samarbetsövning, testa vattenaktiviteter, klättra klättervägg, hoppa studsmatta, spela in musik, lira rundpingis i oändlighet och njuta av varma sommarkvällar. Du kanske kommer på att det är en ny sport du vill börja med?

När veckan lider mot sitt slut samlar vi ihop veckan med en härlig sista kväll som vi kallar Campfestival, vi har en stor avslutning i arenan och visar för alla föräldrar vad vi gjort under veckan. Du kramar dina nya kompisar och bestämmer att ni ska ses snart igen. Sedan somnar du i bilen hem men längtar redan till nästa sommar. En sommar som kommer bli ännu bättre.

Välkommen till Stadium Sports Camp.
Sveriges bästa - Världens roligaste!

Vi ses i sommar!


I priset för Sports Camp (även syskonpris) ingår:

I priset ingår:

- Deltagande i alla schemalagda sporter och övriga aktiviteter
- Möjlighet att prova på andra sporter
- Vattenflaska
- Sportspecifik t-shirt
- En massa coola aktiviteter
- Frukost, lunch och middag varje dag
- Fri frukt
- Olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar Östgöta