Om lägret

Säg hej till vårt senaste lägerkoncept!

Sedan 2021 har vi lanserat Week Camp som är minst lika kul som vårt vanliga läger. Full fart på lägret hela dagen men sov hemma i din egen säng!

Säg hej till Week Camp – ett fem dagar långt veckoläger för dig mellan 9 och 14 år under v.26-29.

Week Camp startade 2021 och pågår under drygt fem dagar (måndag-lördag) där vi välkomnar deltagare födda 2013-2008. Week Camp erbjuds på utvalda sporter och veckor där du som deltagare tränar minst två pass per dag och får uppleva allt annat som lägret har att erbjuda. När dagen går mot sitt slut är det dags att åka hem och ladda batterierna för kommande dagar.

Andra aktiviteter utöver sporten kommer genomföras varje dag. Inga förkunskapskrav eller föreningsanslutning krävs för att anmäla sig till ett Week Camp.


I priset ingår:

- Deltagande i den valda sporten och andra aktiviteter
- Möjlighet att prova på andra sporter
- Vattenflaska
- Sportspecifik t-shirt
- En massa coola aktiviteter
- Lunch, mellanmål och frukt varje dag
- Olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar Östgöta


P.S. Har du ett barn som hellre vill hålla på med sin favoritsport en hel vecka och vill övernatta? Läs mer på förstasidan under informationen om Sports Camp. D.S.




Vanliga frågor och svar

För att kunna efterleva myndigheternas restriktioner, samt för att säkra lägrets genomförande, har bedömningen gjorts att övernattningssituationen är en av de större riskerna för smittspridning. 

Under en vecka på Stadium Sports Camp finns det ett flertal situationer där många deltagare samlas på liten yta (övernattningslokaler, invigning/avslutning, matsal, Activity Town, etc.). Alla dessa situationer har setts över och hanterats på olika sätt och tillsammans har alla förändringar lett till det nya konceptet Week Camp.

För att undvika att hamna i samma situation som 2020 då lägret med kort varsel helt ställdes in har konceptet Week Camp planerats i god tid för att med större sannolikhet kunna genomföras trots situationen som samhället befinner sig i.