Norrköping

Multi

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
Sports Camp
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Sports Camp 2024

Vecka 1: Sön 23 juni - Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni - Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli - Lör 13 juli


Datum för Week Camp 2024
Vecka 1: Sön 23 juni - Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni - Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli - Lör 13 juli


Datum för Day Camp 2024
Vecka 1: Tis 25 juni - Fre 28 juni
Vecka 2: Tis 2 juli - Fre 5 juli
Vecka 3: Tis 9 juli - Fre 12 juli

Datum för Funkis 2024
Vecka 1: Tis 25 juni - Fre 28 juni

Har du svårt att välja vilken idrott du vill anmäla dig till?

Multi är Sports Camps egna sport på lägret där vi blandar det bästa av allt. Det här är sporten för dig som inte vet vad du ska välja eller helt enkelt vill testa mer än en idrott på lägret. Du kan vara en van idrottare eller kanske bara vill testa nya aktiviteter, oavsett vem du är eller vad du tränar/inte tränar är du välkommen till oss på Multi!

Multigrupperna på Sports Camp testar en stor blandning av olika sporter under en vecka där både befintliga huvudsporter och tillfälliga aktiviteter testas. Idrotterna skiljer sig ibland från år till år och vi blandar både inomhus- och utomhusaktiviteter. Ett färdigt schema delas ut på plats där alla sporter är förutbestämda för de olika grupperna. Ta chansen att testa nya sporter och kanske hitta din nya favorit!

Varje grupp har två ledare som följer gruppen under hela veckan. De ansvarar för schema, tider och att alla i gruppen mår bra. När du och din grupp besöker de olika sporterna finns instruktörer på plats som är specialiserade på just sin sport. Allt för att du ska få den bästa veckan någonsin.

Gruppindelning

Din grupp består av 20–25 deltagare och du är garanterad att vara i samma grupp som minst en kompis. Det innebär att ni genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Multigrupperna är blandade med killar och tjejer men i sovsalarna är rummen uppdelade, vi försöker även dela in grupperna efter ålder i den mån vi kan.

Utrustning

Du behöver ta med dig träningskläder och skor för både inomhus- och utomhusbruk. All övrig utrustning som kan behövas till de olika aktiviteterna får du låna på plats.


Sportens arrangörsförening

Stadium Sports Camp

Stadium Sports Camp
Telefon:
011-24 30 40
Email: