Platser för E-sport i Norrköping

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2 V3 V4
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Sports Camp

Vecka 1: 27 juni - 3 juli
Vecka 2: 4 juli - 10 juli
Vecka 3: 11 juli - 17 juli
Vecka 4: 18 juli - 24 juli

Datum för Day Camp

Vecka 1: 29 juni - 2 juli
Vecka 2: 6 juli - 9 juli
Vecka 3: 13 juli - 16 juli
Vecka 4: 20 juli - 23 juli

Datum för Funkisgruppen

Vecka 3: 13 juli - 15 juli

Lär dig lag-e sporterna League of legends, CS:go eller FIFA från våra erfarna e-sportinstruktörer och ledare i en av världens största och snabbast växande sporter: e-sport. Nybörjare eller expert – alla är välkomna!

Vi delar upp grupper och lag efter deltagarnas ålder och erfarenhet, och vi kommer att blanda teoripass med praktiska övningar och matcher. E-sportsträningen kommer också kombineras med fysisk aktivitet tillsammans med vår styrkesportsförening Norrköpings Träningscenter. 

Men en vecka på Stadium Sports Camp handlar om så mycket mer än bara sport, utöver minst en e-sportsträning och ett fysiskt träningspass om dagen får deltagarna också testa på en annan sport. Man får dessutom hänga i vår stora fritidsgård, Activity Town, där det finns allt från studsmattor och klättervägg till en musikstudio där deltagarna kan spela in egna låtar eller lära sig att spela ett instrument. 

Ta med dig
Du behöver inte ta med dig någon utrustning till e-sportpassen utan vi har full gamingutrustning färdig och uppställd på plats, och Jonas ”Iceman” Dahl och hans medarbetare från Norrköpings e-sportgymnasium hälsar dig välkommen in i e-sportgemenskapen!


Sportens arrangörsförening

Norrköping E-sport

Norrköping E-sport
Telefon:
0730-205454
Email: