Platser för E-Sport i Norrköping

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Week Camp

Vecka 1: 20 juni - 24 juni
Vecka 2: 28 juni - 2 juli
Vecka 3: 5 juli - 9 juli

Datum för Day Camp

Vecka 1: 21 juni - 24 juni
Vecka 2: 29 juni - 2 juli
Vecka 2: 6 juli - 9 juli


Datum för Sports Camp

Vecka 1: 27 juni - 3 juli
Vecka 2: 4 juli - 10 juli
Vecka 3: 11 juli - 17 juli
Vecka 4: 18 juli - 24 juli


Datum för Funkisgruppen

Vecka 3: 13 juli - 15 juli

Lär dig lag-e sporterna League of legends, Rocket league, CS:go, Valorant eller FIFA från våra erfarna e-sportinstruktörer och ledare i en av världens största och snabbast växande sporter: e-sport. Nybörjare eller expert – alla är välkomna!

Vi delar upp grupper och lag efter deltagarnas ålder och erfarenhet, och vi kommer att blanda teoripass med praktiska övningar och matcher. E-sportsträningen kommer också kombineras med fysisk aktivitet.

En vecka på Stadium Sports Camp är en upplevelse också utöver detta. Förutom minst ett e-sportpass och en fysisk aktivitet/träningspass om dagen, samt olika aktiviteter i samband med e-sporten, får deltagarna också prova på minst en annan idrott. Dessutom får man hänga i våra aktivitetszoner som är fyllda med aktivitet och rörelse.


Ta med dig
Du behöver inte ta med dig någon utrustning till e-sportpassen utan vi har full gamingutrustning färdig och uppställd på plats, och Jonas ”Iceman” Dahl och hans medarbetare från Norrköpings e-sportgymnasium hälsar dig välkommen in i e-sportgemenskapen!


Sportens arrangörsförening

Norrköping E-sport

Norrköping E-sport
Telefon:
070 857 26 16
Email: