Idrottsledare

Sporternas företrädare

Som idrottsledare på våra sporter ansvarar du för en grupp på ca 20-25 deltagare tillsammans med andra ledare.

Att vara ledare för våra deltagare kräver lika mycket av dig som av vår organisation. Det är viktigt att skapa en trygg miljö där alla kan trivas och få en bra upplevelse.

Vi söker dig som vill ta ansvar, kan sprida glädje, trygghet och energi samt bidra till deltagarnas bästa sommarlovsvecka någonsin - en riktig förebild helt enkelt! Det är en fördel om du har utbildning inom ledarskap och/eller har varit ledare tidigare, antingen inom din idrott eller någon annan verksamhet.

Det är våra samarbetsföreningar som ansvarar för rekryteringen av ledare till respektive idrott men du skickar in din ansökan genom formuläret här på hemsidan. Föreningarna får sedan din ansökan direkt i sin inkorg och det är dem du ska kontakta vid frågor. Som ledare på Stadium Sports Camp ser ditt arvode och dina arbetsuppgifter olika ut beroende på vilken sport du väljer att söka till då de olika föreningarna har olika arbetssätt.

Oavsett sport på lägret så finns dessa olika typer av ledare, du kan läsa mer om dem här. Varje sport har dock sina unika typer av ledartjänster och det kan variera lite, säkerställ gärna med den ansvariga föreningen hur ditt ansvar kommer se ut. För dig som bor i närområdet finns möjligheten att jobba som ledare på Day Camp - här hittar du mer info.

Det finns ingen sista ansökningsdag för att jobba som ledare, rekryteringen pågår löpande från det att ansökan öppnar. Dock tillsätter många av föreningarna sina ledartjänster först under våren varför ett svar på en tidig ansökan ibland kan dröja.Vanliga frågor och svar

Varje sport på Sports Camp arrangeras av en lokal idrottsförening, de ansvarar även för rekryteringen av ledare till sin sport. Du får gärna kontakta föreningen om du har några frågor och du hittar kontaktuppgifter på respektive sports egen sida.

När du vill söka jobb som ledare fyller du i ett anmälningsformulär med personlig information och har möjlighet att bifoga ditt CV. Du hittar formuläret här.

Om du vill läsa mer om de olika ledarrollerna hittar du det här.

Om du bor i närområdet eller kan ordna med egen övernattning kan söka jobb som ledare på Day Camp. Här kan du läsa mer om det.

Du som går i årskurs 1 eller årskurs 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Norrköpings Kommun har möjlighet att söka jobb som gymnasieungdom.

Det är Norrköpings kommun som är arbetsgivare medan Stadium Sports Camp är uppdragsgivare.

Ansökningarna hanteras genom Feriebanken och som har öppet under två veckor i februari. Går du vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju i slutet av mars/början av april.

Här kan du läsa mer om jobbet som gymnasieungdom och du hittar lite mer information om våra olika arbetsområden här.

För att söka som arbetsledare skickar du ett CV och personligt brev till norrkoping@stadiumsportscamp.se där vi vill veta veta vilket av våra arbetsområden du är intresserad av.

Du kan läsa lite mer om rollen som arbetsledare här.

Observera att rekryteringen påbörjas redan under hösten.