Platser för Innebandy i Norrköping

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
Sports Camp
V1 V2 V3
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Sports Camp 2022

Vecka 1: 26 juni - 2 juli
Vecka 2: 3 juli - 9 juli
Vecka 3: 10 juli - 16 juli

Datum för Day Camp 2022

Vecka 1: 28 juni - 1 juli
Vecka 2: 5 juli - 8 juli
Vecka 3: 12 juli - 15 juli

Tillsammans med våra ledare och tränare brinner vi för att varje år ge våra deltagare årets häftigaste vecka. Det innebär såklart varierande och bra innebandyträningar, men också många roliga och galna aktiviteter utanför planen.

Träningarna

Till varje sommar rekryterar vi otroligt duktiga ungdomstränare från klubbar i hela Sverige. Tillsammans bildar dem ett starkt tränar-team med mycket erfarenhet och kunskap. Tillsammans med våra erfarna huvudledare och utbildare från ex. innebandyförbundet får de också lägerspecifik utbildning och handledning både innan sommaren och under lägret för att göra träningarna så bra som möjligt.

Vi arbetar med temabaserade träningar där varje veckodag fylls med övningar fokuserade på det valda temat. Det finns också ett speciellt fokus på målvakter. Oavsett om du har spelat innebandy i många år eller om du vill testa sporten för första gången är målet att alla ska komma från lägret och känna att man fått utmana sig själv och utvecklats som innebandyspelare, idrottare och människa.

Ledarna

Vi rekryterar våra ledare från hela Sverige. Det är dedikerade ledare som ofta själva varit på campen när de var yngre och nu vill vara med att skapa den häftiga upplevelse de själva varit med om. Våra ledare jobbar i team om tre personer med en ansvarig gruppledare, en ledare och en tränare. Tillsammans tar de hand om sin egen grupp under hela veckan och kan på så vis lära känna sina deltagare väl, både på och utanför planen.

I ledarteamet finns massor med erfarenhet och kunskap och med stöd från våra erfarna huvudledare är dom experter på allt ifrån att hantera hemlängtan till att hitta på roliga aktiviteter. 

Gruppindelning

Varje grupp består av 16 till 22 deltagare och gruppindelning görs framförallt efter ålder. Om du kommer till lägret med andra kompisar har du möjlighet att önska någon eller några som du vill dela grupp med. Det är en gedigen process att sätta ihop bra grupper, men vi lovar att göra grupperna så att du hamnar i samma grupp som minst en av de du har önskat.

Ta med dig

Till träningarna behöver du ha med dig personliga träningskläder, skor för inomhusbruk, klubba och skyddsglasögon.  Sportens arrangörsförening

KFUM Norrköping

KFUM Norrköping
Telefon:
011-106155
Email:

Klädsponsor Craft