Norrköping

Gymnastik

Är en vecka full? Anmäl dig ändå och hamna på reservplats.
Sports Camp
V1 V2
Killar
Tjejer
Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullt
Ej tillgängligt
Datum för Sports Camp 2023

Vecka 1: Sön 25 juni - Lör 1 juli
Vecka 2: Sön 2 juli - Lör 8 juli

Datum för Week Camp 2023
Vecka 1: Sön 25 juni - Lör 1 juli
Vecka 2: Sön 2 juli - Lör 8 juli


Datum för Day Camp 2023
Vecka DC: Mån 19 juni - Tor 22 juni
Vecka 1: Tis 27 juni - Fre 30 juni
Vecka 2: Tis 4 juli - Fre 7 juli

Datum för Day Camp Funkis 2023
Vecka 2: Tis 4 juli - Fre 7 juli

Trampett, tumbling, airtrack och trampolin. Anmäl dig till sommarens roligaste gymnastikläger

Utgångspunkten för gymnastiken är träning på trampett, tumbling, airtrack och trampolin. Som start på träningarna dansar vi också en hel del roliga uppvärmningsdanser. Träningarna är inriktade på truppgymnastik och är du trampolin- eller AG-gymnast eller vill testa gymnastik en vecka för första gången, då har även du kommit rätt!

På campen tränar du ca 2 träningar á 2h om dagen. Du kommer att få köra många volter, träffa nya kompisar från andra gymnastikföreningar och ha kul med en massa andra idrottare!

Vi har många kompetenta tränare på plats som har upp till steg 3 licenser på både trampett och tumbling (och ibland även steg 4). Många av tränarna är fortfarande aktiva gymnaster med flera SM och EM medaljer i bagaget. Vem vet, kanske kommer de visa lite häftiga volter när du är här?


Förkunskaper

Oavsett tidigare kunskaper, om du är nybörjare eller tävlingsgymnast, kommer du att få en fantastiskt rolig vecka hos gymnastiken! Vi anpassar övningarna efter din nivå så att alla oavsett tidigare kunskap kommer få en lika rolig vecka!

Gruppindelning

Vid incheckningen kommer du bli indelad i ett av våra team. Ditt team består av 30-40 deltagare och du är garanterad att vara med minst en kompis som du önskat vid anmälan. Det innebär att ni genomför alla aktiviteter tillsammans och även sover i samma rum. Är ni många kompisar som har önskat varandra kan ni komma att delas upp i olika team/sovrum.

Under träningarna kommer varje team även delas in i mindre träningsgrupper under träningspassen, dessa grupper är nivåindelade för att varje enskild deltagare ska kunna få träna på sin nivå.

Om du tillhör en gymnastikförening får du gärna skriva med det i anmälan.


Ta med dig

Du behöver ta med dig flera uppsättningar av träningskläder. De ska vara åtsittande så att kläderna inte blir ett riskmoment under träningen. Träning/löparskor för utomhusbruk. Badkläder. En regnjacka kan ibland komma till användning.


Sportens arrangörsförening

Norrköpings Gymnastikförening

Norrköpings Gymnastikförening
Telefon:
070-744 37 46
Email: