In- och utcheckning

In- och utcheckning

Lägerveckan startar alltid på en söndag och avslutas på lördagen efter. Självklart är föräldrar, syskon och övriga närstående välkomna på både invignings- och avslutningsceremonierna.

Incheckning sker på ankomstdagen kl.12:00-13:30 och därefter följer en invigningsceremoni där dina föräldrar och närstående gärna får delta.

Vid incheckningen får du träffa dina ledare och deltagarkompisar, du får ditt passport tillsammans med viktig information för den kommande veckan och om dina föräldrar undrar något särskilt finns det många att fråga. Här kan du även märka upp dina prylar med namntaggar hos PostNord. Det är bara att fylla i namn och adress. Allt som era barn sedan glömmer kvar, ser PostNord till att de hittar tillbaka hem.

Om du kommer med tåg eller buss på incheckningsdagen finns vi på stationen för att ta emot dig mellan kl.11:00-13:00. Leta efter Sports Camp-flaggan så hittar du oss.

Skulle du komma en annan tid eller med annat transportmedel ber vi dig meddela oss i god tid i förväg.

Under invigningsdagen är första måltiden middag från kl.17 och framåt. Vi erbjuder självklart försäljning av förtäring under incheckningsdagen.


Utcheckning sker sista dagen då vi har en avslutning för dig, dina deltagarkompisar och alla föräldrar kl.11:00 som pågår ca 30 min. Därefter brukar många grupper samlas kort en sista gång innan alla beger sig hemåt.

Du som reser hem själv skjutsas till stationen i god tid före avgångstid. För att möjliggöra medverkan på avslutningsceremonin ska en bokad hemresa med tåg/buss ha avgångstid tidigast kl.13:00 på avresedagen.

Vid de tillfällen som många deltagare har samma avresetid kan du behöva åka tidigare från lägret och missa avslutningen. Vi vill inte riskera att någon missar sin hemresa.

På utcheckningsdagen får alla deltagare frukost som sista måltid.


Vanliga frågor och svar

Om du reser själv och anländer med tåg/buss till Norrköping C på ankomstdagen finns vi på plats för att ta emot dig.
På avresedagen skjutsar vi dig till stationen. 

Mejla ankomst- och avgångstider till norrkoping@stadiumsportscamp.se


Observera att vi inte ansvarar för att möta upp/hämta/lämna deltagare som kommer eller reser andra dagar än ankomst- och avresedagen.