Anmäl och betala

Anmäl och betala

Deltagaranmälan till lägret görs via vår hemsida enligt principen "först till kvarn". Anmälan kan göras fram till tre dagar innan önskad lägervecka startar.

Reservplatser

Om din önskade sportvecka är fulltecknad kan du välja att stå på reservplats eller anmäla dig till en annan sport/vecka.Betalning

I samarbete med Walley (fd Collector Bank) erbjuder vi betalning med Walley Checkout där vi samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan innan du bekräftar köpet. Kort- och bankbetalning sker smidigt utan att du behöver lämna sidan.

Faktura eller delbetalning innebär att du får din anmälan godkänd innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.

För att kunna välja faktura eller delbetalning måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress och du ska ha fyllt 18 år vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

På my.walley.se kan du se alla dina obetalda fakturor från Walley.

Samtliga betalalternativ ger dig möjlighet att få medlemspoäng på hela köpet som Stadium Member förutsatt att du uppger ditt personnummer vid köptillfället (OBS! EJ deltagarens personnummer!). Observera att köp som görs fram till den 30 dec 2022 kommer att registreras på bonusår 2022 och utbetalas under januari 2023. Köp som görs fr o m 30 dec 2022 kommer att registreras på bonusår 2023 och utbetalas efter avslutat läger i augusti/september 2023.

Det går inte att betala deltagaravgiften i en Stadium- eller Stadium Outletbutik eller via några av dessa e-handelssajter. Det går heller inte att betala sin deltagarplats med bonuspoäng från Stadium Member.

Läs mer om detta under "Anmälnings- och deltagarvillkor" längst ner på sidan.Priser

Deltagaravgiften för Week Camp 2023 är:

Week Camp2 995 kr
Syskon-/flerveckorspris               2 495 kr (ej tillämpligt för Day Camp)Syskon- och flerveckorspris

Anmäls fler barn från samma familj till Week Camp betalas endast fullpris för den första anmälan. Övriga syskon i familjen erhåller 500 kr i rabatt per person och vecka.

Anmäls samma barn till flera veckor betalas endast fullpris för den första veckan, övriga veckor erhålles 500 kr rabatt per vecka och deltagare.

Rabatten gäller endast vid anmälan till Week Camp samt Sports Camp (läger med övernattning), syskon på Day Camp räknas ej till syskonrabatten. För att erhålla rabatten krävs att deltagarna anmäls av samma användare.Avbokning och återbetalning

Om du behöver avboka din plats till Week Camp kontaktar du oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se. Vi behöver bokningsnumret (tre bokstäver + tre siffror) för att hantera avbokningen. Vi behåller alltid en administrativ avgift på 500 kr oavsett skäl eller tidpunkt för avbokning av en deltagarplats.

Innan 1 maj 2023 kan du avboka ditt barns plats utan anledning och få deltagaravgiften tillbaka (utom 500 kr).

Efter 1 maj 2023 kan du avboka ditt barns plats men får endast tillbaka deltagaravgiften mot uppvisande av giltigt läkarintyg (utom 500 kr).

 

Avbokning/avbrott av en påbörjad/pågående deltagarvecka återbetalas endast mot uppvisande av giltigt läkarintyg enligt fastställd tariff nedan.

Om en deltagare är tvungen att avbryta lägret p.g.a. ett ”Rött Kort” återbetalas ingen del av deltagaravgiften.

 

Hemresedag               Återbetalas
Söndag          1 500 kr          
Måndag1 250 kr
Tisdag1 000 kr
Onsdag750 kr
Torsdag0 kr
 
Fredag
 
0 k
 

 Vanliga frågor och svar

För att kunna skicka sin anmälan måste man fylla i alla fält - har du inte gjort det så blir fältet rödmarkerat och texten "Måste fyllas i" dyker upp.

När anmälan har gått igenom får ni ett mail där det står "Tack för er anmälan".

För att anmäla en deltagare till Stadium Sports Camp behöver du skapa ett konto.
Kontot ska stå på en målsman och innehålla kontaktuppgifter till den personen, eftersom det är till detta konto som vi under året skickar viktig information, så som kallelse och packlista.

På ditt konto kan du även se betalningsinformation och annan information som kan vara bra att ha.

Ditt bokningsnummer står med i det bekräftelsemail som vi skickar ut när du fått en plats.

Du kan också logga in på ditt konto för att se bokningsnummer under mina sidor och ”Anmälningar”.

Är det fulltecknat en vecka finns det 2 alternativ:

Alternativ 1: Skicka in en anmälan via hemsidan i alla fall, ni hamnar då automatiskt i en reservkö och när eller om en plats blir ledig hör vi oss till er.

Alternativ 2: Välj en annan sport eller vecka som det finns plats på.

Ja, i det är viktigt att du som målsman/anhörig/närstående redan vid anmälningstillfället uppger ditt personnummer för att vi ska kunna registrera dina bonuspoäng hos Stadium Member. Det går inte att registrera i efterhand.

Walley (fd Collector Bank) skickar ut fakturan via e-post till den adress som du uppgivit i samband med din anmälan.

Du kan dock komma åt din faktura tidigare genom att logga in på Walley via deras hemsida (my.walley.se) eller app.

Observera att fakturan ibland kan hamna i skräppostinkorg.

Du kan betala din deltagaravgift med ett kontokreditköp i samband med din anmälan.

Genom att betala med kontokredit kan du välja att skjuta upp betalningen en månad samt har möjlighet att delbetala din avgift via Walley (fd Collector Bank).

Observera att du inte kan ansöka om att bli kontokund på vår hemsida då detta måste göras i en fysisk Stadium- eller Stadium Outletbutik.

Om du avbokar din plats innan 1 maj återbetalar vi deltagaravgiften utom en administrationsavgift på 500 kr.

För att avboka din plats kontaktar du oss på norrkoping@stadiumsportscamp.se och meddelar att du vill avboka platsen. Vi behöver bokningsnumret på den som skall avbokas.

Återbetalningen kommer sedan att justeras via Walley (fd Collector Bank).

Observera att det inte går att få tillbaka deltagaravgiften i en fysisk Stadium- eller Stadium Outletbutik.

Du kan läsa mer om våra våra villkor här.

Då vi på Stadium Sports Camp inte är direkt kopplade till Stadium Member så registreras inte köpet per automatik. Istället registreras alla köp i "bulk".

Observera att köp som görs fram till den 30 dec 2022 kommer att registreras på bonusår 2022 och utbetalas under januari 2023. Köp som görs fr o m 30 dec 2022 kommer att registreras på bonusår 2023 och utbetalas efter avslutat läger i augusti/september 2023.

Läs mer under "Anmälnings- och deltagarvillkor".