Mer än bara sport

Inte en lugn stund

Utöver din huvudsport erbjuds en mängd andra aktiviteter på lägret. Bland annat Activity Town som är vår egna fritidsgård - vårt hjärta.

Activity Town

Det är här på AT, hela lägrets ”hjärta”, som deltagarna får besöka vid flera tillfällen under veckan. Det är en perfekt plats att hänga med kompisarna och prova på ett brett utbud av olika aktiviteter. Totalt har vi en yta stor som en fotbollsplan både utomhus och inomhus där vi har samlat gamla klassiker som brädspel, studsmattor, pingisbord och skateboard tillsammans med nya häftiga saker som VR, uppblåsbara hinderbanor och klätterväggar. Vill man ta det lite lugnare finns det pyssel och en läshörna för att softa ner.


Expedition Day Camp

Det är stort, det är coolt och det är unikt. Vid ett tillfälle på veckan bryter vi av schemat för denna häftiga övning där alla är vinnare. Expedition Day Camp är en tävling i att samarbeta där alla grupper ställs mot varandra. På varje station gäller det att tillsammans med sin grupp samarbeta för att lösa olika uppgifter, allt från att lösa klurigheter eller balansera till att pricka rätt och koordinera.

På ”Expeditionen” är det inte bara den egna prestationen som räknas - det viktigaste är samarbetet och nyttan av att alla är bra på olika saker.