Så funkar det

Veckan i korthet

Day Camp är fyra dagar fullproppade med aktiviteter. Deltagarna kommer att ha kalaskul - och som förälder behöver du inte ägna en tanke åt matsäck. Bekvämt, va?

Veckoschema

Tisdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:30 - 16:00
Torsdag         08:30 - 16:00
Fredag 08:30 - 16:00


Tisdag (incheckning)

Incheckningen sker i Stadium Arena och är öppen kl.08:00-08:30. Det finns skyltar som visar var ni ska gå.

Vid incheckningen får deltagarna sin gymbag, vattenflaska och t-shirt. Ni kommer även få hälsa på gruppens ledare och få kontaktuppgifter. Det går självklart bra att som förälder checka in flera kompisar tillsammans.

När incheckningen är klar ges en kortare introduktion för alla deltagare och föräldrar/närstående, den tar ca 15 min och innehåller viktig information för alla. Direkt efter introduktionen börjar aktiviteterna och det är då dags för alla föräldrar, anhöriga och närstående lämna området.


Fredag (avslutning)

Efter fyra härliga dagar har vi en gemensam avslutning där vi tackar för veckan, sjunger en sista sång tillsammans och äter en god glass.

Du som anhöriga/närstående får väldigt gärna delta under avslutningen och är välkommen att besöka oss från kl.15:30.

Efter sista dagens slut kan föräldrar och deltagare stanna en kort stund och njuta en sista gång av det vi har i vårt Activity Town.


Måltider

Lunch serveras i matsalen med resten av gruppen där alla ledare och deltagare äter tillsammans. Matsedeln består av näringsriktig mat som är anpassad för aktiva deltagare

Mot slutet av dagen får alla Day Campare ett mellanmål för att vara redo för mer sport.

Självklart finns det gratis frukt när man vill under dagen!

Specialkost ordnas vid medicinska, allergiska och/eller ideologiska skäl vilket tydligt skall anges i anmälningsformuläret.