In- och utcheckning

In- och utcheckning

Lägerveckan startar alltid på en söndag och avslutas på lördagen efter. Självklart är föräldrar, syskon och övriga närstående välkomna på både invignings- och avslutningsceremonierna.

Incheckning sker på ankomstdagen kl.12:00-13:30 och därefter följer en invigningsceremoni där dina föräldrar och närstående gärna får delta.

Vid incheckningen får du träffa dina ledare och deltagarkompisar, du får ditt passport tillsammans med viktig information för den kommande veckan och om dina föräldrar undrar något särskilt finns det många att fråga.

Under invigningsdagen är första måltiden middag från kl.17 och framåt. Vi erbjuder självklart försäljning av förtäring under incheckningsdagen.Utcheckning
sker sista dagen då vi har en avslutning för dig, dina deltagarkompisar och alla föräldrar kl.11:00 som pågår ca 30 min. Därefter brukar många grupper samlas kort en sista gång innan alla beger sig hemåt.

På utcheckningsdagen får alla deltagare frukost som sista måltid.OBSERVERA!
Om deltagaren skall resa själv med tåg eller buss till lägret utan förälder/närstående ber vi er meddela oss i god tid i förväg.